Gedreven Professional.

Een door Link ERS opgezet ontwikkelprogramma voor mensen die de drang voelen om te groeien en te excelleren. Ongeacht leeftijd, afkomst, geloof, of dat wat normaliter in het welbekende ‘hokje’ past. Ons motto? Verbinden, krachten bundelen en kansen bieden aan gedreven bewoners van de (ei)landen binnen het Nederlands Koninkrijk.

De Gedreven Professional is respectvol, integer, constructief, nieuwsgierig, discreet en positief ingesteld. Laat zich inspireren, inspireert een ander of gaat voor beide. Begrijpt dat niets zomaar uit de hemel valt; “no pain, no gain”. Bereid om in zichzelf te investeren, zonder vrees om te falen. Vol van vertrouwen en liefde.

Je kunt pas echt in je kracht staan en écht iets betekenen voor een ander of je omgeving als je bereid bent jezelf uitdagende doelen te stellen. Dit kan binnen de veilige setting die Link ERS biedt in haar programma’s en sessies. Hier kunnen Gedreven Professionals elkaar vinden, samen verder groeien, veranderingen teweegbrengen en impact maken.