GEDREVEN PROFESSIONAL. is een door Link ERS opgezet ontwikkelprogramma voor mensen die de drang voelen om te groeien en te excelleren. Ongeacht leeftijd, afkomst, geloof, of dat wat normaliter in het welbekende ‘hokje’ past. Ons motto? Verbinden, krachten bundelen en kansen bieden aan gedreven bewoners van de (ei)landen binnen het Nederlands Koninkrijk.

GP AAN TAFEL. GP ACTIEF. GP IN BEELD. GP INPACT ACADEMY.

De Gedreven Professional is respectvol, integer, constructief, nieuwsgierig, discreet en positief ingesteld. Laat zich inspireren, inspireert een ander of gaat voor beide. Begrijpt dat niets zomaar uit de hemel valt; “no pain, no gain”. Bereid om in zichzelf te investeren, zonder vrees om te falen. Vol van vertrouwen en liefde.

Je kunt pas echt in je kracht staan en écht iets betekenen voor een ander of je omgeving als je bereid bent jezelf uitdagende doelen te stellen. Dit kan binnen de veilige setting die Link ERS biedt in haar programma’s en sessies. Hier kunnen Gedreven Professionals elkaar vinden, samen verder groeien, veranderingen teweegbrengen en impact maken.

GP
GP
GP
GP
GP
GP
GP

GP AAN TAFEL.

Maandelijks organiseert Link ERS dialoogsessies voor Gedreven Professionals van alle leeftijden: GP AAN TAFEL! Tijdens deze sessies bespreken we projecten waar we kennis opdoen, delen en op een opbouwende manier met elkaar in gesprek gaan.

Elke maand wordt er een expert uitgenodigd, die op een specifiek gebied een diepere bijdrage kan leveren. Daarnaast leer je netwerken op zowel lokaal als internationaal niveau. Binnen de veilige setting van de ‘Dialoogtafel’ bespreken we (moeilijke) thema’s met maatschappelijke impact, doorbreken we taboes en word je uitgedaagd om out of the box te denken.

  • Elke maand een sessie
  • Bekijk data & schrijf je in voor GP AAN TAFEL
  • Maximaal 10 deelnemers per sessie
  • Kosten zijn $30 USD p.p. incl. diner en 2 drankjes

GP ACTIEF.

We don’t grow when things go easy, we grow by facing challenges.

Twee keer per jaar organiseert Link ERS activiteiten of events voor de Gedreven Professional. Deze activiteiten zijn uitdagend, vernieuwend, actief, verkennend en/ of inspirerend. Samen met andere Gedreven Professionals nieuwe ervaringen opdoen, ontspannen, inspannen en kansen krijgen om grenzen te verleggen.

  • Samen met andere Gedreven Professionals
  • Bekijk de agenda en schrijf je in voor GP ACTIEF
  • De kosten zijn afhankelijk van de activiteit

GP IN BEELD.

De schijnwerpers worden gericht op een Gedreven Professional die er helemaal voor gaat. Link ERS publiceert hier maandelijks een verhaal over, om talent te herkennen én erkennen. Zo maakt de Bonairiaanse bevolking kennis met hen en leren ze dat er – om een fijne omgeving te creëren waar persoonlijke en gemeenschappelijke doelen behaald kunnen worden – op elk niveau mensen nodig zijn met de juiste mentaliteit. Ongeacht afkomst, geloof of rol.

Waardering wekt motivatie en zelfvertrouwen op en is een manier van liefde tonen aan de medemens


GP INPACT ACADEMY.

Met onze GP INPACT ACADEMY stimuleren we leiderschap op ieder niveau. INPACT staat voor het pact dat de deelnemers met zichzelf sluiten ten goede van hun eigen groei. Ons aanbod van trajecten, losse trainingen en coaching zorgen dat je met jezelf kunt verbinden en veilig genoeg voelt om jezelf ook met anderen te verbinden.

Tijdens trainingen en coaching worden blokkades ontdekt en krijg je de moed hiermee aan de slag te gaan. Discretie, respect en veiligheid zijn hierbij de randvoorwaarden. Humor en zelfspot zorgen ervoor dat je leert met een knipoog naar jezelf te kijken en vanuit zelfliefde je blokkades aan te pakken. GP INPACT ACADEMY organiseert ook teambuildingsessies en ‘heidagen’.

  • Neem contact op voor meer informatie
  • Durf een duik te nemen
  • Vraag een offerte aan