Expertise. Onze kracht ligt in het strategisch adviseren van organisaties. Adviseren binnen projecten en het ontwikkelen van programma’s. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Hetzelfde geldt voor de rol van dagvoorzitter/ moderator. Hier kunnen we ons enthousiasme en onze verhalen helemaal in kwijt.

Bij Link ERS aankloppen betekent eerlijk advies krijgen. We zijn resultaatgericht en willen niet zomaar business generen. Wees dus niet verrast als je met een ander idee de deur uitloopt, dan waarvoor je kwam. We denken altijd met je mee.

We zijn ervaren in het invullen van diverse management- en development rollen. En waar we het meest trots op zijn? Het directe effect dat we hebben op de omgeving! Dit is ook onze missie.

we ontwikkelen programma’s voor onszelf.

Elk programma dat we ontwikkelen is maatwerk. We luisteren, verduidelijken en adviseren. Daarna voeren we pas uit.

Het concept aanpassen in het begin, middenin bijsturen of het eindresultaat verfijnen: in elke fase kijken we dieper en werpen we licht op wat er nu écht nodig is om je doelen te bereiken. We gaan voor een proactieve samenwerking waar transparantie, vertrouwen en partnerschap centraal staan.

we managen projecten voor Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Projectmanagement is meer dan het uitvoeren van opdrachten, activiteiten organiseren, budgetbewaking en rapporteren. Het vraagt om een integrale blik op zaken, het behouden van focus, doelen strak in het vizier houden en zorgen voor de juiste actie op het juiste moment.

Onze kracht binnen projectmanagement ligt in onze helicopterview, strategisch en tactisch schakelen, sterke organisatie skills, betrokkenheid, analytisch vermogen en onze goede dosis creativiteit. Het gebalanceerd inzetten van deze vaardigheden onderscheidt de ene projectmanager van de andere.

we modereren bij een congres.

Jouw programma naar een hoger niveau tillen: dat is de kracht van een goede dagvoorzitter of moderator.

Met onze ruime ervaring praten we niet alleen jouw programma aan elkaar, we verdiepen ons in het onderwerp, de doelgroep, zetten de juiste toon en bevorderen interactie. Hierdoor kunnen we daadwerkelijk meepraten en, waar nodig, de puntjes op de spreekwoordelijke i zetten. De juiste balans en timing, vanaf de start tot aan een goede wrap-up.

We zijn zowel voor projecten als losse opdrachten in te huren– altijd met dezelfde dosis energie en goede voorbereiding.